Hondensport Veendam
Inschrijven
hondensport veendam, afbeelding van honden

Het laatste nieuws

Doorlopende Puppycursus

Ook dit jaar is de puppycursus een cursus waarbij iedere week nieuwe pups kunnen instromen, Als voordeel geldt hier dat nieuwe pups direct kennis maken met al wat langer aanwezig pups die op hun beurt weer kennis maken met de nieuwe pups. De cursus duurt in totaal 8 weken voor iedere pup. Meldt u zich nu aan via het inschrijfformulier.
Lees meer

Aanvang nieuwe cursus Sociale Huishond

Zaterdag 1 september vangen wij weer aan met deze leuke en leerzame cursus. Schrijf u nu in en ontvang alle relevante informatie.
Lees meer

Tijdelijk stopzetting cursussen

1 december 2018 stoppen wij tijdelijk met onze cursussen in verband met de komende feestdagen en het aankomend winterweer. Medio februari 2019 staan wij weer voor U klaar, opgave is altijd mogelijk wij houden dan uw gegevens in ons bestand en informeren u tijdig.
Lees meer

Aanvang cursussen

Vanaf zaterdag 16 februari 2019 starten wij met de cursus voor puppies en de cursus Sociale Huishond. De puppycursus is een doorlopende cursus waar u ten alle tijden kunt instromen. De cursus Sociale Huishond duurt 10 weken.
Lees meer

Nieuwe cursus Sociale Huishond

Zaterdag 13 juli beginnen wij weer met de cursus Sociale Huishond. De cursus duurt 10 weken waarin U leert hoe met de hond om te gaan in onze samenleving. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.
Lees meer